VelkommenBadmintonDartFitnessFodboldGymnastikRacerbaneSpinningOm klubbenKontaktKalender

MedlemskabIndmeldelse og betaling af kontingent | Holdtræning | Vilkår og retningslinier | Vejledninger | Kontakt

BLIV MEDLEM I DAG

BETAL FITNESS

BETAL KONTINGENT

BETAL FODBOLD

BOOK DIN TRÆNING

Find SB på Facebook

fritid og fællesskab
midt i Danmark ▫
▫ tæt på motorvej ▫
▫ få meter til natur ▫
▫ vandre-/cykelture ▫
læs mere her

Pulssystemet til spinning i Skalbjerg Boldklub

Du møder til timen med dit personlige elastikbælte (købes for 125,- kr. før timen hos instruktøren), tager en sender og får registreret senderen på Ipad'en i lokalet (instruktøren hjælper).

Du hopper på cyklen og så er du klar til, at blive guidet via instruktøren og zonerne på lærredet. Du vil på lærredet få direkte feedback på, om du skal give den mere eller mindre "gas på pedalerne" i forhold til instruktørens instrukser.

Efter timen
Efter timen afleverer du senderen.

Instruktøren kører timerne med henvisning til pulszoner - se dem her.

Det er frivilligt, at benytte sig af pulssystemet, men vi håber selvfølgelig på, at du også vil være med.

Har du spørgsmål til ovennævnte, så spørg endelig en af instruktørerne.

Soft strop

Polar Soft strop er den mest behagelige bryststrop til pulsmåling. Kombinationen af det bløde stof og sensormaterialet gør den ekstremt følsom overfor dit hjertes elektriske signaler, så den kan måle din puls hurtigere og mere præcist.
Denne behagelige strop er kompatibel med alle Polar pulsmålere som kan sættes fast på stroppen med trykknap systemet.

Pris: 125 kr.

Hvordan sætter jeg sender og strop på..?
Klik på billedet herunder - og se et videoklip, der viser hvordan du sætter pulssenderen og -bæltet på.
Se video nederst på siden.

Pulsen vises på lærredet i spinninglokalet i Skalbjerg

◊ Skalbjerg Boldklub - Havelundvej 2 - 5492 Vissenbjerg ◊ info@skalbjerg-bk.dk ◊ CVR.: 30 41 29 90 ◊