FitnessFitness & HoldInstruktionGodt i gangMin ConventusGalleri

læs mere her

Kom godt i gang!Åbent hver dag 6.00-23.00

Kom godt i gang
Når du har meldt dig ind! - så ønsker vi, at du får en rigtig god start på din træning - så det bliver en god vane - og en længerevarende indsats.

Få introduktion første gang
Alle nye medlemmer skal have en introduktion og instruktion, når du kommer i fitness første gang.

Når du skal konditions- eller styrketræne, hvor der normalt ikke er en instruktør tilknyttet, er det vigtigt, at du ved, hvordan du skal bruge maskinerne.

Kontakt én af instruktørerne, så kan du få hjælp med at få aftalt en prøvetime.

Sæt realistiske mål

Mange af dem, der falder fra, er begyndt til fitness med et ønske om vægttab. De forventninger skal droppes, hvis du ikke også samtidig ændrer kosten. Når du begynder at træne regelmæssigt, vil dit fedt langsomt erstattes af muskelmasse, og det gavner ikke nødvendigvis vægten på kort sigt.

Der er dog ingen tvivl om, at to besøg om ugen i 2-3 måneder vil give mærkbare fremskridt, der kan måles på din kondition og velvære. Læg mærke til, hvordan du måned for måned kan løbe længere uden at blive forpustet, give den mere gas til cirkeltræning eller løfte flere kilo til vægttræning.

Få justeret din træning løbende
Når du har trænet 6-8 uger - så kontakt instruktøren - få justeret dit program - fortsæt udviklingen!

Instruktører
Frivillige instruktører er drivkraften i Skalbjerg Fitness. Tag godt mod deres instruktioner - og få glæde af deres engagement og uddannelser de har deltaget i.

Hvorfor træne..?
Herunder et par gode grunde.

Konditionstræning
Det er vigtigt for dit almene velvære, at kondition og puls er i orden. Du vil opleve ny energi - hverdagen fungerer lettere, når konditionen er god.

Styrketræning
Hold musklerne ved lige. Ens muskelmasse svinder ind i takt med kroppens ældningsproces, hvis man ikke træner og derved holder musklerne ved lige. Styrketræningen vil forbedre dit velvære, og kan give dig et flottere udseende.

Forebyggelse af sygdomme
Sund motion kan være medvirkende til at forebygge en lang række sygdomme som for eksempel: Hjerte- karsygdomme - diabetes 2 - rygproblemer m.v.
Kom godt i gang
Husk altid at få lagt et personligt program hos en af vores dygtige og uddannede instruktører inden du starter op! Derved sikrer vi dig den bedste start med din træning. Det er selvfølgelig inkluderet i medlemsprisen.
Træn på hold
Vil du kombinere fitness med også at træne på hold..? Så vælg Fitness & Hold-medlemskab - så har du også betalt for at træne med på hold i Skalbjerg: Spinning + Yoga + Motion og styrketræning for mænd og kvinder + Motionsboksning-Crossfit

◊ Skalbjerg Boldklub - Havelundvej 2 - 5492 Vissenbjerg ◊ info@skalbjerg-bk.dk ◊ CVR.: 30 41 29 90 ◊