VelkommenBadmintonDartFitnessFodboldGymnastikRacerbaneSpinningOm klubbenKontaktKalender

MedlemskabIndmeldelse og betaling af kontingent | Holdtræning | Vilkår og retningslinier | Vejledninger | Kontakt

BLIV MEDLEM I DAG

BETAL FITNESS

BETAL KONTINGENT

BETAL FODBOLD

BOOK DIN TRÆNING

Find SB på Facebook

fritid og fællesskab
midt i Danmark ▫
▫ tæt på motorvej ▫
▫ få meter til natur ▫
▫ vandre-/cykelture ▫
læs mere her

Medlemsøkonomi kan ses via dit medlemslogin!

Se herunder, hvordan du kan få overblik over din økonomi ift. dit medlemskab.

1. Klik på Økonomi i menuen. Så får du en række punkter i menuen til venstre.

2. Kontokort: Klik på "Kontokort" - så får du en oversigt over de posteringer, der er sket på din konto.

3. Fakturaer: Klik på "Fakturaer", så får du en oversigt over dine fakturaer. Du kan åbne en faktura ved at klikke på den. Har du fået en kreditnota, så kan du se dem på et faneblad.

4. Betalingskort: Klik på "Betalinger", så kan du se hvornår og hvorfor du har betalt.

5. Betalingskort: Dine kortoplysninger kan opdateres via "Kortoplysninger".

6. Kontobetaling: Hvis du anvender kontobetaling til at betale f.eks. for cirkeltræning, så kan du her fylde kontoen op via dit Dankort. Indtast beløb og tryk på "Tank op" - og du kommer til indbetalingsvinduet, hvor du kan bruge dit Dankort.

7. Kontobetaling - Automatisk optankning: Du kan også  sætte systemet op, så det automatisk "tanker op".

8. Abonnement - oversigt: Se hvilke abonnementer du er tilmeldt. Ønsker du at opsige, så sæt kryds i "Opsagt".

9. Nyt Dankort..?:

10. Betaling fejlet..?

11. Pause i abonnement

Du har stadig adgang til træning til udløb af din sidste betaling.
    Når du vil starte på træning igen, så laver du en ny tilmelding til abonnementet!

◊ Skalbjerg Boldklub - Havelundvej 2 - 5492 Vissenbjerg ◊ info@skalbjerg-bk.dk ◊ CVR.: 30 41 29 90 ◊